travel

IMG_8910 FullSizeRender IMG_8911 FullSizeRender-2 FullSizeRender-1

Bilder från mina resor till Sydney, Costa rica, Hawaii och LA 

Att resa är verkligen något av de bästa jag vet. Har nog aldrig fått så mycket erfarenheter, lärt mig så mycket om mig själv eller om livet som jag gjort under mina resor efter studenten. Det är nu man har möjligheten till att bara sticka iväg och uppleva världen och alla fina platser, ta vara på det. Förstår att det är en ekonomisk fråga hos många, det är det även för mig, men jag väljer hellre att jobba järnet och snåla hemma. Ingen utbildning i världen kan mäta sig med vad jag lärt mig under dessa år. Jag hade aldrig hamnat här och levt det liv jag lever idag i New York idag om jag inte vågat ta steget från första början, att bara lämna allt, och jag är lyckligare än någonsin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *