Touchdown LA

HejSvejs!

Precis vaknat upp för andra gången här i LA. Känns så härligt att solen sipprar in mellan persiennerna och man vet att en fin dag väntar. Resan hit gick bra, började dock att precis när jag ska sätta in min fot på flygbussen inser att jag glömt mitt pass, haha. Så olikt mig men får skylla på att det var en alldeles för tidig flight. Fick även betala en orimlig summa i övervikt på flygplatsen. När vi landar i LA så fungerar inte våra amerikanska telefoner så vi åker direkt till T-Mobile för att fixa detta. Trots att vi hade pausat vårt abonnemang under sommaren har de lyckats att stänga av de. Så vi får starta upp en helt nytt och lägga en deposition som vi inte alls räknat med. MEN ska inte klaga, i-landsproblem, och lever verkligen loppan här borta med sol, bad, glass och härligheter. Nu ska jag sätta på mig träningskläderna, ta en pw och äta frukost i Venice. PUSS, tar med mig kameran idag så ni får lite roligare inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *