höst

14619862_10207929997183894_828532506_n

Nu börjar hösten verkligen komma hit också. Skönt och mysigt. Förra året var det ju 30 grader ända fram till min födelsedag som är 1a November. Crazy. Idag har verkligen vart en bra dag. Tog en lugn morgon och åkte in till Soho runt 2 för att äta brunch på Two Hands. Så tråkigt att det blivit så himla överhypeat nu. Det är verkligen som att sitta i en skolmatsal och personalen stressar omkring och man känner inte alls den välkomnande familjära känslan som man gjorde för bara ett år sedan. Känns inte alls kul och maten är verkligen bara stressigt gjort och upläggningen slarvig. Nåväl. Shoppat fick jag gjort också hehe. Strosat omkring i butiker och bara njutit av att inte behöva tänka på plugg eller måsten. Imorgon är det Columbus day och är ledig från skolan. Tjohej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *